طرز تهیه کانفتی (Confetti) با برنج

طرز تهیه کانفتی (Confetti) با برنج

طرز تهیه کانفتی (Confetti) با برنج

طرز تهیه کانفتی (Confetti) با برنج

به غذا و دسرهایی که مواد تشکیل دهنده آنها از تنوع رنگی برخوردار هستند کانفتی می گویند. در این مطلب طرز تهیه کانفتی با برنج را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم کانفتی با برنج (Confetti)

روغن  زمینی یا  3 قاشق غذاخوری
 1 عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان1 عدد
کلم براکلی خرد شده 1 پیمانه
 ریز خرد شده ½ پیمانه
برنج قهوه ای پخته شده ½1 پیمانه
جوانه لوبیا 1 پیمانه
سس سویا 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کانفتی (Confetti) با برنج


طرز تهیه کانفتی با برنج (Confetti)

1 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه روی حرارت نسبتاً بالا گرم کنید. 1 عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. آن را به بشقاب بزرگی منتقل کنید.
1 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه ریخته، مرغ را تفت بدهید تا زمانی که رنگ آن سفید شود. آن را به بشقاب حاوی تخم مرغ منتقل کنید.
آخرین قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی، ، هویج، و مقدارخیلی کمی آب را اضافه کنید و 2 دقیقه آنها را تفت بدهید.
برنج پخته سرد شده ( به هر روشی که دوست دارید برنج را بپزید) و جوانه لوبیا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.
برنج را جدا کنید تا آغشته به روغن شود. مرغ، تخم مرغ و سس سویا را اضافه کنید. 1دقیقه دیگر آن را هم بزنید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کانفتی با برنج

کانفتی با برنج جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کانفتی با برنج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه کانفتی (Confetti) با برنج

(image)

به غذا و دسرهایی که مواد تشکیل دهنده آنها از تنوع رنگی برخوردار هستند کانفتی می گویند. در این مطلب طرز تهیه کانفتی با برنج را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم کانفتی با برنج (Confetti)

روغن  زمینی یا  3 قاشق غذاخوری
 1 عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان1 عدد
کلم براکلی خرد شده 1 پیمانه
 ریز خرد شده ½ پیمانه
برنج قهوه ای پخته شده ½1 پیمانه
جوانه لوبیا 1 پیمانه
سس سویا 1 قاشق غذاخوری

(image)


طرز تهیه کانفتی با برنج (Confetti)

1 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه روی حرارت نسبتاً بالا گرم کنید. 1 عدد تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید. آن را به بشقاب بزرگی منتقل کنید.
1 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی را در تابه ریخته، مرغ را تفت بدهید تا زمانی که رنگ آن سفید شود. آن را به بشقاب حاوی تخم مرغ منتقل کنید.
آخرین قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی، ، هویج، و مقدارخیلی کمی آب را اضافه کنید و 2 دقیقه آنها را تفت بدهید.
برنج پخته سرد شده ( به هر روشی که دوست دارید برنج را بپزید) و جوانه لوبیا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.
برنج را جدا کنید تا آغشته به روغن شود. مرغ، تخم مرغ و سس سویا را اضافه کنید. 1دقیقه دیگر آن را هم بزنید و سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کانفتی با برنج

کانفتی با برنج جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کانفتی با برنج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

نوشته اولین بار در پدیدار شد.

طرز تهیه کانفتی (Confetti) با برنج

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*